onsdag, februari 01, 2006

Humöret uppåt :-)

Idag är humöret bättre, säkert av olika anledningar. Du får ursäkta om jag var odräglig igår. Har inte mött någon trafikförstörande lastbilschaufför idag t ex (se inlägget från igår). Tvärtom pratade jag med en trevlig f d arbetskamrat i morse.

I DN:s nätupplaga kan man idag läsa om Migrationsverkets egen rapport kring champagne och tårtfirande. Det som refereras är inte upplyftande, men det var väl inte väntat heller. Fick igår höra att länsstyrelsen har fått hand om projektmedel att användas runt hedersrelaterat våld-problematiken. Detta ska noga undersökas för där borde vi Centerkvinnor kunna göra en insats.

Nu ska jag försöka få till en egen rapport - den har väntat alldeles för länge på att bli slutförd. Å andra sidan har ju annat viktigt blivit gjort i stället. T ex tog vi i Centerkvinnornas arbetsutskott igår beslut om ytterligare en stor utbildningssatsning på centerkvinnor som är aktiva politiker i vårt län. Det känns bra, även om det gräver djupa hål i kassan.

Ikväll blir det gruppmöte med landstingsgruppen på Ljungby lasarett. Det är alltid spännande att komma ut i verksamheten och få info direkt från källan.

Ta vara på ögonblicken - de är möjligheter!

Inga kommentarer: