tisdag, augusti 22, 2006

Spännande med Alliansförhandlingar

Just nu väntar vi med spänning på Alliansens gemensamma valmanifest. Det kändes betryggande att höra Maud Olofsson tala om att den ena av Centerkvinnornas tre valfrågor, Mäns våld mot kvinnor, är mycket viktig. Vi håller tummarna för att det blir ett innehållsrikt och tydligt dokument!

Jaså, undrar Du vilka de andra två CK-valfrågorna är: att få livspusslet att gå ihop - jobbet, familjen och hälsan. Sedan är det ju kampen för en sund och säker mat och miljö.

Igår var jag "deltagande" publik under ett direktsänt TV-program. Det var mycket lärorikt och intressant att se hur effektivt, sammansvetsat och skickligt studiomänniskorna jobbade. De medverkande politikerna och opinionsbildarna var också duktiga, var och en på sitt område.

Idag har jag spelat in en snutt inledning till ett TV-program som ska sändas lokalt i Växjö kabelnät via Öppna kanalen. Det var också en ny erfarenhet, liksom att tycka kring redigering av själva huvuddelen av programmet. Spännande med ny kunskap och en helt ny värld!

Inga kommentarer: