torsdag, augusti 10, 2006

Mer bråttom än vanligt!

Om Du läsare undrar vart jag tagit vägen, så kan jag lugna Dig med att aktiviteten är febril för att få till alla detaljer kring Centerkvinnornas 5 regionala valkickoffer, varav en i Växjö. Det är tusen och en små detaljer som alla ska falla på plats samtidigt på söndag 13 augusti. Jo, så ska ju vanliga ärenden och livet skötas dessutom.

Men jag har flitiga medarbetare, så det löser sig till det bästa. Fast så kommer små ändringar som förhinder för redan anmälda, kabel till orkestern - finns det?, och några tycker att lunchen är dyr en söndag i Växjö mm.

Vi hoppas alla på uppehållsväder för att kunna vara ute och locka flera till att ta del i arrangemanget med hjälp av alla glada deltagare och Sveriges Cultband som underhåller. Men vi har både hängslen och livrem, så kommer det vått uppifrån är vi inomhus på Vattentorget. Kvinnors företagande står i fokus med minimässa och vi ska prova kaffe, äta valdrömmar och dricka rättvisemärkt mm. Vilka vi är? Jo, en mängd kvinnor som är kandidater för Centerpartiet från Sydsverige och så allmänheten, som vi gärna vill möta och ge våra nya kokböcker och vår läckra tidskrift.

Huvudpersonen EU-parlamentarikern Lena Ek ska peppa oss och mingla. Håll tummarna för trafiken!

Inga kommentarer: