måndag, oktober 31, 2005

Gräsrötterna har talat!

Ser på Ekots hemsida att (s)-toppen fått ge sig för gräsrötterna, kvinnoförbundet m fl när det gäller makten i Ams och att det krävs resultat och anpassning på regional och lokal nivå där. Det måste hända något när det gäller arbetslösheten, anser gräsrötterna (och det håller vi väl alla med om helhjärtat). Beslutet på (s)-kongressen blev att föra ner mer beslut ang Ams arbete på lokal och regional nivå, men när sedan Nuder kommenterar det hela så låter det annorlunda - gäller bara att vara mer lyhörd, säger han.

Alltså är han redan fördärvad av maktbegär! Ja, han har kanske inte varit annat än i maktens korridorer i sitt vuxna (?) liv dessutom? Han menar alltså att beslutet inte handlar om organisationsförändring - maktförskjutning neråt, utan bara rensning av vaxproppar el vad?

För folkets skull och för landets skull, hoppas jag han har fel. För det brådskar med arbetslösheten, är det minsta man kan säga! Tänk så många unga människor som aldrig har kommit in på arbetsmarknaden! Och alla andra som känner sig icke behövda! Är Nuder nästa Bosse Ringholm - han är på god väg med den ena grodan efter den andra...

Kommer att sakna Agenda. Sista programmet sändes igår. Var ska vi hitta samma balanserade debatt framöver, tro?

Måste överge Dig läsare här - mycket annat som brådskar - och halsen skaver tyvärr. Det får bli mer honungsvatten framåt natten. Vi ses snart!

Inga kommentarer: