fredag, maj 29, 2009

Jobb1, jobb2, jobb3 och premiär

Ännu en hektisk dag börjar ta slut utåt sett. (Hemfärd och förberedelse för morgondagen återstår.) Det handlar om att jobba som lärare, att delta i styrelsemöte för Grimslövs folkhögskola och jobba i valstugan i Växjö. Just nu sitter jag i telefonmöte med Centerpartiet och blir uppdaterad. Bra stöd att få och samtidigt känna att vi är flera som kämpar.

Här i östra Kronoberg är det som vanligt nästan omöjligt att få in bilder, debatt el insändare i den ENDA lokaltidningen, Smålandsposten, när man är C. Den är mörkblå, högerkristen och balanserar med vänsterkandidater och kd + m. Jag har varit med i politiken i över 10 år, och det har varit likadant, förutom att den gått ännu längre åt höger de senaste åren. I västra och norra länet är det helt annorlunda, för där finns konkurrens - och det gillar ju vi. Våra traditionella väljare tror väl tyvärr att vi inte skriver något, att vi inte är någonstans, att inget görs för valet...

Men det är ju helt fel! Centerpartiet jobbar ända in i kaklet, som bekant. I morgon blir det tidig avfärd mot Markaryds marknad och sedan tillbaka hemåt till Tingsrydsfestivalen. Den här helgen är ju pingst, och hänryckningen blir nog total med alla festivaler runtom och så ett och annat bröllop naturligtvis. Njut ni som kan! Den vackra naturen gör oss gott. Och glöm inte mor!

Nedan är länken som gör det möjligt att tjuvkika på C TV-reklamfilm på YouTube. Den är go'!
http://www.youtube.com/watch?v=Cy8IUJSHwYE&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ecenterpartiet%2Ese%2F&feature=player_embedded

Inga kommentarer: