tisdag, juni 16, 2009

Stolt över C-ministrarna men inte över Annika Q

Kul med en lösning för Saab inom räckhåll!
Så har vi då tagit steg bort från SJ-monopol - konkurrensen ökar!
Nya klimatmål antagna, ny havspolitik och nya mål för energipolitiken!
Bra jobbat Maud, Åsa, Andreas och Eskil! www.riksdagen.se

Riksdagsledamoten, vice gruppledaren och förbundsordförande för Centerkvinnorna (hon presenterar sig själv i den ordningen på sin blogg) har kört i diket rejält i bloggandet. Det var ABSOLUT INTE så vi menade på förbundsstämman, då vi efterlyste att Centerkvinnornas politik skulle marknadsföras mera. Som distriktsordförande för Centerkvinnorna i Kronoberg delar jag på intet sätt Annika Qarlssons "analys" av piratpartister och våldtäktsmän.
Möjligt ljus i mörkret vore om dikeskörningen leder till att Annika hädanefter mycket aktivt deltar i jobbet att föra hela C på rätt spår i de digitala integritetsfrågorna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har funderat mycket på varför ni har sålt er till storpolitiska och globala ekonomiska intressen genom att införa ett totalt övervakningssamhälle.

Nu har en delförklaring kommit i Anniqa's bloggtexter - ni är helt enkelt intellektuella babianer.

(c) ger politikerföraktet en ny dimension.

Anonym sa...

Nu har ni ögonen på er, och ni har möjlighet att utnyttja det.

Visa att ni tar integritetsfrågorna på allvar och riv upp IPRED nu.

Anonym sa...

Annika Q är förmodligen rökt, och kommer anföras i samma typ av inlägg som "män är djur"-Irene framöver.

Det intressanta är vad er politik lär sig av detta. Ni sitter i regeringen, ni har så mycket ansvar som någon kan sägas ha om hur saker står till i Sverige. Alla vet att ni röstat för både FRA-lagen och IPRED. Alliansen går nu också (i dessa tider när våldtäkter är ett så stort problem att integritet endast handlar om det) ut med att 15 poliser skall flyttas över till fildelningsmål.

Ert ansvar. Er politik.

Förmår ni byta riktning, eller kommer ni även fortsättningsvis vara lydig röstboskap åt mediaindustrin, och fortsätta montera ned det öppna samhället i Sverige?