söndag, juni 07, 2009

Säg ifrån - rösta idag! Det gör skillnad.

Idag kan man ta del av nyheten att byta från klorblekt papper till oblekt papper eller annan, miljövänlig metod har haft rejäl effekt. Detta har man bl a kunnat konstatera genom att studera bröstmjölk och jämföra. Detta är mycket glädjande och visar att det lönar sig att vara engagerad, påverka och göra sin röst hörd.

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=2886671

Första steget till engagemang är att gå och rösta idag - annars gör någon annan det åt dig. Säg ifrån i vilken riktning du vill att vi ska gå framöver! Själv anser jag att den enskilda människan ska vara i centrum (inte systemet), att vi alla är lika mycket värda och har rätt till trygghet. Detta är de två grundläggande vägskälen! Dvs inte socialism, inte främlingsfientligt! Centerpartiet är mest rakryggat här med vårt öppenhetsmanifest.

Nästa vägval är ifall partiet har en politik över hela skalan. Det talas så mycket om politikernas löner - men att skicka iväg folk till Europaparlamentet som enbart kan delta i en enda fråga - det är verkligen slöseri med både pengar och demokrati.

Vilket parti känner jag mest igen mig i? Allt stämmer inte till 100 procent, men ta det som stämmer mest.
Vilken kandidat har jag mest förtroende för? Kryssa!

Inga kommentarer: