tisdag, juli 18, 2006

Fruntimmersveckan har startat fint

Idag har vi i Centerkvinnorna grattat Fredrick på namnsdagen, första dagen i fruntimmersveckan. Efternamnet är Federley och han är CUF:s förbundsordförande. Vad han fick? Ett första förslag till artikel om Centerkvinnornas livspussel som främjar ungdomars hälsa och utveckling och så en blomma förstås.

Eftermiddagen bjöd på åskvärme här i södra Småland, men det hindrade inte Centerkvinnorna i Värends Nöbbele från att bjuda till kaffe- och saftkalas med många sorters hembakat vid stranden av sjön Rottnen. Mycket trevligt sätt att möta folk med valprat och material samtidigt som man har trevligt.
I morgon blir det svindyra kaffeauktioner över hela landet för hela slanten. Pengarna går oavkortat till BRIS, Barnens rätt i samhället. Spännande att se slutsumman!

C-doku är nu sjösatt och testat. Inte helt enkelt, men vem sa att det skulle vara det? Huvudsaken att våra valfrågor blir kända och att folk utnyttjar sin möjlighet till ett aktivt val den 17 september. Då är det inte hängmattan som gäller längre!

Inga kommentarer: