torsdag, november 26, 2009

Stark Maud styrkte C förtroenderåd

Maud Olofsson inledde Centerpartiets förtroenderåd igår på ett starkt och strålande sätt med sitt inledningsanförande. Deltagarna, distriktsledare C, från hela landet inkl delar av riksdagsgruppen och riksledningen för CK, CUF och Centerstudenter fick en rejäl vitaminkick av partiledaren, som medgav att "det varit mycket vind på sistone, mycket vatten, men väldigt lite sol". Själv sken hon som solen och utstrålade tillförsikt och självförtroende.

Förtroenderådet behandlade en skattevision 2014 med ledorden enklare regler och bättre skatter. Vi antog en grund att stå på i valrörelsen 2010 där jobb/företagande och klimat/miljö skapar möjlighet för trygghet, mångfald och frihet.

Som representant för Kronoberg framförde jag bl a att Centerpartiets varma profil måste synliggöras mer i debatten, och att allt som genomförts för att lyfta pensionärer med enbart garantipension måste kommuniceras tydligare. Missnöjespartier ska inte växa tack vare C!

Det känns utmärkt att kunna delta och påverka vilken politik C ska föra och hur den ska föras. Det är det som är folkrörelse!

Inga kommentarer: