söndag, november 09, 2008

Vi får saker att hända - smalare men vassare!

Efter höstrådet jag skrev om senast, har vi haft gränsträff här hemma i Älmeboda för centerkvinnor från sju olika avdelningar i både Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Drygt 50 tjejer i alla åldrar kom till vårt byahus för att beundra både det och designat hantverk av olika slag samt keramik (lokala, kreativa kvinnor). Vi åt höstsoppa med stenugnsbakat bröd till och bytte erfarenheter. När det kommer så många besökare är det helt OK att göra en massa ideellt arbete. Det värmer!

I slutet på veckan hade vi regionala kommundagar i Ljungby. Då var det ca 90 personer från fyra sydostlän som träffades för påfyllning av Maud Olofsson, Lena Ek, Eskil Erlandsson, SÄPO mm. Som vanligt när centerpartister träffas blir det trevligt med fest och dans också. Delar av oss var även på företagsbesök.

Samtidigt kom valberedningens förslag till lista inför valet till Europaparlamentet. Det ska verkligen bli spännande att delta, och förslaget till valplattform känns offensivt och pekar på rätt håll i världen. Här kan du se vilket starkt gäng som föreslås utmana övriga partier inför valdagen 7 juni 2009. http://www.centerpartiet.se/defaultnormal.aspx?id=66968

Många förhoppningar riktas nu mot fenomenale vinnaren Obama i USA - även mina. Jag är mer än nöjd med att Bush snart får flytta ut ur Vita huset. Det kan bara bli bättre!

Inga kommentarer: